Vanliga Frågor & Svar

HUR MYCKET KOSTAR FRAKT?

Vi har fri frakt på ordrar över 699 kronor. Övriga ordrar kostar det 49 kronor. Vi erbjuder för tillfället bara leverans via DHL upphämtning hos ombud för att hålla logistiken så enkel och billig som möjligt för vår nystartade butik. På sikt avser vi att utöka frakt alternativen.

 
HUR LÅNG TID TAR LEVERANS?

Normalt räkna med 3-5 arbetsdagar ifrån det att ordern är lagd, ibland något snabbare. Om inget annat anges skickar vi ordern inom senast 2 arbetsdagar. Ofta skickas den följande dag. Vi skickar allt med DHL upphämtning hos ombud.

 

ÖPPET KÖP & RETURER

Om inget annat anges erbjuder vi 30 dagars öppet köp. Kunden står för kostnaden för retur frakt. Skulle det vara något fel på produkten står vi givetvis för fraktkostnaden. Produkter med personlig gravyr omfattas inte av öppet köp.
Vi har för avsikt att stå för kvaliteten på våra produkter och erbjuda en hög service grad. Om produkten av någon anledning inte lever upp till era förväntningar hoppas vi att ni hör av er. Kontakta oss om ni vill returnera en vara av någon anledning så hjälper vi till med returfraktsedel.

VAD HÄNDER OM JAG INTE HÄMTAR UT MITT PAKET?

Du har 7 dagar på dig att hämta ut paketet hos DHL ombudet. Efter 3 påminnelser skickas paketet tillbaka till oss. Om detta sker tar vi ut en administrations kostnad (för returfrakt & hantering) på 200kr

 

HUR FUNKAR DET MED GRAVYR?

Vi erbjuder textbaserad gravyr som namn, datum, gratulationer etc inkluderat i priset. Max storlek är 20x5 cm. Vid större format samt grafiska bilder kostar det extra beroende på storlek & typ. Kontakta oss för prisuppskattning.
När du lagt en order på en skärbräda med önskemål om gravyr skickar vi ett email samma dag för att konfirmera detaljer som text, placering etc.

 

FÖRETAGSINFORMATION

DOWoodworks.se drivs av den enskilda firman Daniel Olsson Woodworks.
Organisationsnummer: SE197502165017
Adress: Nissatorpsvägen 211, 29394 Kyrkhult, Sverige
Telefon: 0793-514585
Email: daniel@dowoodworks.se
Företaget är momsregistrerat och godkänt för F-skatt

Vi kommer att lägga till mer frågor & svar på denna sida inom kort